Försäljning Hotell, Praia de Itamambuca, Ubatuba, Brasilien, Rua Carlos Eduardo Oliveira Correa, casa 01, Ubatuba, Sao Paulo 11680-000

Försäljning - Cod. 30335

  • Typ: Hotell
  • Område: 11000 m²
  • Antal rum: 8 rooms / 6 bathroom
  • Våning: 2 one-story building

Investeringsmöjlighet i Praia de Itamambuca, Brasilien - 3 timmar från Sao Paulo och 4,5 timmar från Rio de Janeiro. Det är för närvarande fungerar som ett vandrarhem / pousadan: en byggnad har 4 sviter, och en andra byggnaden har ytterligare 2 sovrum, ytterligare 2 badrum och 2 kök. Det finns totalt 18 bäddar, och alla möbler ingår. I fastigheten ingår helt nya elledningar, en ny septisk systemet, och en brunn / pump med 3000 liter vatten lagring.

Egenskapen själv är över 11.000 kvm och innehåller Atlantic regnskog och en privat spår med panoramautsikt över hela regionen -. Hav, öar, strand, berg och skog. Vi ligger på en sluttning i Vila s Bostäder / Kommersiellt Zonindelning (ZERT), mindre än 300 meter från den berömda Itamambuca Beach och surfbreak. Verksamheten är fullt utvecklad med en internationell tvåspråkig webbplats (Eng / Port.), En restaurang middagsmeny, och dag resepaket. Alla dokument är i ordning (en sällsynthet i regionen), med IPTU / INCRA betalat för 2016 och Usucapião att vara officiellt godkända av mars, som är rättsligt möjligt för bankfinansiering med brasilianska institutioner.

Praia de Itamambuca är en region som är lättillgängligt och växer exponentiellt i form av turism. Det är internationellt känd för naturälskare och surfare, eftersom det är en av de bästa surfbreaks i Sydamerika och ligger inom Parque Estadual Serra do Mar, den största intakta bit Atlantic regnskog på planeten.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB