Försäljning Hotell, Vera Cruz, Bahia, Brasilien, BA001 km 21, Tairu, Ilha de Itaparica, Bahia, Brazil

Försäljning - Cod. 29182

  • Typ: Hotell
  • Område: 1200 m²
  • Antal rum: 16
  • Våning: sono 5 fabricati sul

Fyra stjärnor Resort med 14 tusen kvadratmeter total yta med 16 Suites / Apartmentswith privat strand, tennis, Piscina, Volley, putting green (Golf) parkeringsplats, klubbhuset. Det har 2013 reformerade building.Alma Tropical Resort är en av de fyra bästa hotellet som finns i Itaparica som är den största maritima ön i Brasilien. Det ligger på nord ~ ​​est av Brasil vid ingången till Todos os Santos Bay vid kusten i Atlanten i delstaten Bahia. Ön är precis framför staden Salvador (10 km långt borta) och omfattar 146 kvadratkilometer. Det finns två kommuner på ön: Vera Cruz och Itaparica. Den Itaparica har 40 kilometer stränder som lämpar sig för turister och översvallande tropisk vegetation ..

Itaparica kan nås på 45/50 minuter med färja (om du behöver ta bilen o motorcykel) eller genom Lancha (som ger endast passagerare) från centrum av Salvador City. Det finns en länk med kontinenten genom den gamla monumentala Funil Bridge ligger på den södra sidan av ön. Delstaten Bahia och den federala regeringen hyvlat bygga en ny modern 11,6 kilometer bro mellan Salvador och Itaparica på nord est delen av ön.

Alma Tropical Resort ligger på den södra sidan av ön, i orten Tairu på korset vägar med vägen för Cacha Pregos, där de bästa stränderna funnit sin naturliga plats.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB