Försäljning Exploateringsmark, Fortaleza, Ceará, Brasilien, The Coral Resort

Försäljning - Cod. 37261

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 450 m²
  • Antal rum: 2-3
  • Våning: 1-2

Villa tomt är tillgänglig för försäljning i Rio das Palmeiras - The Coral direkt från ägaren.
Plot: # 1305 (markerad på planen).
Storlek: 450 m2.
Pris: 45.000 USD.
Inbäddat mellan en fantastisk naturlig lagun och det varma vattnet i Atlanten, är The Coral ett uttryck för lyxresort som bor på Brasiliens nordöstra kustlinje. Korall kommer att vara ett idylliskt naturparadis som ägnas åt att skapa en livsstil med välbefinnande och lugn.
Beläget i Praia Guajiru, Trairi, kommer Coral att vara ett rent paradis på en miljon kvadratmeter vackra sanddyner, utsökta stränder, fina sötvattendrag, naturliga laguner och tropiska kokos- och palmplantor. En utväg i fullständig synergi med sin naturliga miljö.
Coral kommer att vara en femstjärnig utväg som ger ett idylliskt paradis för både boende och semesterfirare. Det har utformats för att skapa en samhällsby längs sidan lyxiga boende i utsökta omgivningar och erbjuder en mängd bekvämligheter. Hotellets faciliteter är utformade för att underhålla och roa, koppla av och uppfriskande.
En 24-timmars reception och full concierge-tjänst kommer att finnas tillgänglig för att hjälpa till med ett brett utbud av tjänster som flygplatstransfer, biluthyrning, båtturer, sportaktiviteter, utflykter och andra turistattraktioner.
På platsen för detaljhandeln kommer det att fungera för att göra livet på plats enkelt och stödja en gemenskapsmiljö att njuta av med dina grannar, vänner och familj. Detaljhandeln kommer att ge färska lokala råvaror och väsentligheter medan bageri och kaffekrok ger en social mötesplats. Wifi kommer att vara tillgängligt i hela orten.
Coral Resort kommer att delas in i fem samhällen som vart och ett utnyttjar sitt eget unika landskap, terräng, vista och tillgång till bekvämligheter. Exklusiva egendomar inkluderar privata privata villor, lägenheter med utsikt över Atlanten, avskilda bostäder inom tropiska plantager, fastigheter i förhöjda positioner med spektakulär utsikt för miles och lägenheter med utsikt över den orörda skönheten i den naturliga lagunen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB