Försäljning Exploateringsmark, Lauro de Freitas, Bahia, Brasilien, Rua Carlos Conceiçao

Försäljning - Cod. 35014

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 5500 m²
  • Antal rum: 15
  • Våning: 1

Vår fastighet ligger 40 km från den historiska staden Salvador de Bahia. Vi ligger i utkanten av kommunen Lauro de Freitas bara 300 meter från sandstranden.

Vårt lilla paradis ligger i en stor tropisk trädgård på 5'000 m2 och innehåller ett stort huvudhus med 7 rum, 3 badrum och ett stort kök. samt 4 fristående gäster bungalows med totalt 7 lägenheter. (17 bäddar)

Varje enhet har eget badrum med dusch / toalett och en veranda med hängmatta. Alla rum är utrustade med kylskåp, luftkonditionering, kabel-TV och Wi-Fi.
Ett fullt utrustat 2 sovrum hus med kök och stor veranda inbjuder till en längre vistelse.

I vår trädgård finns det många kokospalmer, cajú och mangoträd samt en mängd lokala frukter som; Carambola, Umbu, Caja, Acerola Pitanga, Jambo, Dende, Bananer och Tamarind ect.
Stugorna är av högkvalitativ konstruktion. Walled med högkvalitativa skogar för takkonstruktion och inredning.

Erbjudande: parkeringsplatser, frukostbuffé, nära stranden, lugn + natur.
Möjligheter: sightseeing Salvador de Bahia (Pelourinho), närliggande havssköldpaddestationer (Arembepe + Praia de Forte), strandaktiviteter som surfing och kite kurser, fiske, simning och promenader på stranden ect.

Dykare: Fotbollsmatcher i World Cup Arena, gata karneval i Salvador, samt lokala kulturella evenemang i närheten av Vilas do Atlantico (02 km) med många barer, restauranger och bra shopping.

Special: Den närliggande stadsdelen "Vilas do Atlantico" har ett utmärkt utbud av privata kliniker och tandläkaroperationer, som har internationell standard och används på grund av deras bra pris / kvalitet / kvalitet, fler och fler européer som kommer fram till behandlingar ,

Alternativ: Pensionens befintliga infrastruktur är också lämplig för drift av en klinik, pension eller privatskola. Markpriserna i denna exklusiva plats är ganska höga, eftersom upp till 12 våningar kan byggas på vår tomt. Detta skulle vara idealiskt för en investerare av ett större hotell eller lägenhetshus.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB