Försäljning Villa, Paracuru, Ceará, Brasilien, Avenida Geraldo Ciriaco 851

Försäljning - Cod. 35800

  • Typ: Villa
  • Område: 3000 m²
  • Antal rum: 21
  • Våning: 1
  • Byggnadsvilkor: New building

Jag säljer Villa med pool, trädgård och 8 stugor i Brasilien. PERFEKT

Supermöjlighet i Brasilien i Paracuru, en lugn stad vid Atlanten, berömd över hela världen för att vara en av de bästa platserna att träna Kitesurfing. Här, där det finns 365 dagar om våren, säljer jag min villa med pool och 8 stugor som för närvarande används som B & B nedsänkt i en enorm anlagd trädgård med växter, blommor och tropiska frukter. Marken mäter 3000 kvadratmeter, registreras regelbundet på markregistret och har därför "matricola" eller det oundgängliga dokumentet för att köpa en mark eller ett hus i Brasilien (se foto).

När du kommer in från huvudentrén, med en motoriserad dörr, korsar du den första stora trädgården befolkad av tropiska växter och anländer till huvudhuset. Huset mäter 250 kvadratmeter, är allt på bottenvåningen, är geografiskt utsatt för öst för att ta emot hela dagen i konstant vind som blåser från havet. Detta möjliggör en mycket trevlig naturlig ventilation av huset, dag och natt. I huset finns 3 sviter (sovrum med privat badrum), ett stort vardagsrum, ett kök, ett tvättstuga på baksidan och en enorm veranda som kopplar huset till poolen.
Loungen och sviterna kan kommunicera med verandan och poolen genom de stora trädörrarna / fönstren som öppnas som en bok som skapar en vacker öppen platseffekt, en unik och stämningsfull miljö. Under verandan finns också ett mycket välutrustat grillhörn.

Poolen ligger framför husets veranda och kan rymma 100 000 liter vatten. Måtten är 6 meter x 12 meter med ett konstant djup på 1,50 meter. Poolen har ljus för nattbelysning och har också ett motoriserat vattenfiltreringssystem. Ett poolkök har skapats med en grill som för närvarande är reserverad för gäster som bor i stugorna. Denna lilla struktur är helt oberoende av huset och har också ett socialt badrum.

Stugorna är åtta och för närvarande hyrs dessa boende ut till turister från hela Europa som kommer till Paracuru för att göra Kitesurfing. Storleken på varje stuga är cirka 30 kvadratmeter för totalt 240 kvadratmeter, var och en har en separat ingång, privat veranda, privat badrum, sovrum med dubbelsäng. Vissa har luftkonditionering, andra med takfläktar, ytorna är enkla men av kvalitet och deras huvudsakliga funktion är komfort. Du kan hitta bekräftelse på vad som sades i de online recensioner som lämnats av våra kunder till vårt B&B.

På fastigheten finns två djupa brunnar, tillräckliga för det dagliga vattenbehovet under hela året, 3 separata kraftledningar (en för huset och de andra för stugorna) för att undvika överbelastning av nätet med följdavbrytning, 3 hydraulledningar (en för huset, en för poolen, de andra för stugorna). I den sista delen av landet har vi också en andra ingång. Landets gränsväggar är cirka 2,50 meter höga, och det finns ett senaste generationens videoövervakningssystem med 10 infraröda HD-videokameror.

Huset ligger på en av de viktigaste gatorna i Paracuru (så inga sekundära vägar eller gator i mörkret), grannskapet är väldigt tyst och alltid väl ventilerat, centrum och stränderna ligger bara 5 minuter med bil och det här är en fantastisk värde eftersom det inte är så enkelt att sova mitt på natten på grund av förvirringen av oändliga fester eller högljudda evenemang, även i detta fall talar våra kunders recension för sig själva.

Mitt namn är Carlo, jag är ägare, jag säljer utan byråer eller mellanhänder och du kan kontakta mig utan skyldighet för några frågor.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB