Försäljning Villa, Praia das Fontes, Fortaleza, Brasilien, Avv. Assis Moreira #1316 Praia das Fontes, Beberibe, Ceará, Brazil

Försäljning - Cod. 36257

  • Typ: Villa
  • Område: 220 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Det kallas Villa du Vento eller Villa of Wind. Ett bekvämt och soligt hus, med en sval vind nästan hela dagen ... och en vacker havsutsikt. Du har ingen aning ... Det ligger på en klippa, med trappor som leder ner till stranden, med utsikt över sin privata pool, charmiga trädgård och stranden nedan. Det är säkert en av de vackraste landskapsplanering runt, folk säger, och det är också vid en av de mest besökta stranden vid Ceará, Praia de Morro Branco men anses fortfarande privat och tyst i den delen. Det är ca 90 min från huvudstaden i staten Fortaleza, där du kan hitta allt du vill ha och behöver, och 90 min från en annan vacker strand, Canoa Quebrada. Du kommer inte att förlora denna möjlighet att ha ett fint och romantiskt hus som den här.

Det är stort ca 200 kvm, och det har 4 sovrum, varav 3 har havsutsikt. 4 badrum, 1 garage (vilket kan göras till ett annat sovrum om det behövs), ett stort vardagsrum, kök, hushållerska kvartaler (ett sovrum, badrum och pentry) och naturligtvis en terrass och grillplats vi älskar spendera tid .. . Villan ligger vid slutet av en gränd med 2 andra villor som ägs av mycket respektfulla och tysta grannar.

Villa du Vento är en perfekt plats för familjer, par, kite surfare, sportpersoner och grupp vänner spendera tid, semester eller investera i Brasilien just nu, människor som vill njuta av lite brasiliansk sol, mat, hav och lyckliga människor. Under 12 år har vi haft den här lugna och vackra atmosfären, det mesta av ljudet av havet vågar strax under vår klippa och hade verkligen en bra tid där ... nu har vi andra viktiga mål i livet och ingen tid att komma dit längre, och för det bestämde vi oss att sälja det ... så, om du behöver fler bilder, låt mig veta. Jag kan skicka dem via e-post eller WhatsApp. Planera ett besök / Håll en tid. Jag är säker på att du kommer älska det.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB