Försäljning Villa, Sorocaba, São Paulo, Brasilien, rua onofre claro 119

Försäljning - Cod. 31093

  • Typ: Villa
  • Område: 412 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

Privat försäljning (ingen myndighet) villa belägen i en sluten resort med 24 timmars concierge.
Huset är byggt på en tomt på 700 kvadratmeter byggt i två våningar (412 kvm inne) bestående av: hall, TV-rum hem varm luft teater / kall, stort dubbelrum rum med relaxavdelning, inomhusträdgård på middag område, lounge i parkett med öppen spis, vinkällare och provsmakning område, stort kök med ön och matplats, tre sovrum sviter (rum med badrum), ett sovrum med garderob och badrum med bubbelbadkar och dubbla dusch, ett fjärde sovrum med tillhörande badrum, kontor badrum. Alla rum är utrustade med garderober och alla badrum har en stor dusch. Stor tvättstuga och skafferi inredda.
UTANFÖR: Garage 6 bilar inklusive 2 täckt, veranda på 40 kvadratmeter framför en pool gjord av 45 kubikmeter plattor med 6 bubbelpool jets och vattenfall, utrustad med ett motorfilter, gourmet utrymme på 60 kvadratmeter täckt med ugn i lenha har BBQ, kök och matplats ett badrum med dusch. våt bastu med angränsande kaklade rund dusch. Japanskt bad utanför med ljus för färgterapi. Trädgård med 13 kejserliga palmer och andra typer av växter med blommor lusthus.
Huset är utrustat med solenergi anläggning för varmvatten i alla badrum och kök.
Anläggningen arrangeras med 24 timmars concierge och säkerhetssystem med kameror, på en tomt på ca 10 km i omkrets med en intern naturliga sjön, erbjuder hotellet 3 tennis grusbanor, en fotboll, en fotboll i gräset, 1 ett sportcenter med basket, volleyboll, fotboll, en volleybollplan i sanden, ett klubbhus med restaurang och bar med pool vuxna och barn, med träningsutrustning. Anläggningen är utrustad med optisk internet linje, är lägenheten pris runt 210 € per månad. hus skatt (IPTU motsvarande vår IMU) 686 € per år.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB