Försäljning Villa, Balneario Rincao, Santa Catarina, Brasilien, Lagoa dos Esteves

Försäljning - Cod. 30124

  • Typ: Villa
  • Område: 684 m²
  • Antal rum: 5 + 1
  • Våning: 3 piani

Beläget i ett privilegierat läge på toppen av en kulle med utsikt över havet för 180 °, denna unika konstruktion, ljuslinjen och futuristiska ser ut som en perfekt representativ villa.
Utrustad med en helikopterplatta på "stor terrass, dubbelgarage, sex parkeringsplatser, kan den användas som ett lyxigt hem eller en prestigefylld huvudkontor. 1500 kvadratmeter trädgård kan förlängas upp till 3000 kvadratmeter och en stor pool med glasväggar gör denna trevlig egenskap under hela året.
Den fantastiska projekt, designad av den berömde arkitekten Bittencourt, har publicerats i internationella tidskrifter av samtida arkitektur innefattar en futuristisk struktur i S, stora fönster som döljer stödpelarna och som ger impulser och lätthet till hela, stora terrasser och verandor mot havet i vit natursten beläggningar för bostäder, terrasser och verandor, grönt vatten natursten för poolen. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum med öppen spis, ett stort kök ö och matplats med fantastisk utsikt över sjön och havet Esteves. En studio för servicepersonal finns också på bottenvåningen. Den interna trappan, inspirera art deco, äkta estetiska och arkitektoniska mästerverk, vilket leder till 4 övre rum, alla med bad souite, och på den övre terrassen med en helikopter. De övriga förbättringar av denna unika villa vi låter dem upptäcka personligen med en välkommen Vs. besök.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB