Försäljning Hotell, Lençóis, Bahia, Brasilien, Estrada de Palmeiras a Capão km17

Försäljning - Cod. 43685

  • Typ: Hotell
  • Område: 40000 m²
  • Antal rum: 15
  • Våning: 2

Fördjupa dig i en fristad av lugn, mitt i den hisnande naturliga skönheten i nationalparken Chapada Diamantina i Brasilien. Välkommen till Hotel Castelar da Alvorada
Föreställ dig en livsstil av lugn och välbefinnande mitt i nationalparkens lummiga inhemska skog. Byggt på jord rik på kvartskristaller och tillverkad av lokalt framställda material, såsom den ikoniska rosen-ardoisestenen, harmoniserar hotellet sömlöst med sin naturliga omgivning. Den franska ägaren valde en arkitektur som utstrålar en känsla av tidlös elegans och charm, efter proportioner av helig geometri som främjar harmoni och sinnesfrid.
Oavsett om människor söker en flykt från det livliga stadslivet, en äventyrsfylld tillflyktsort eller för att återknyta kontakten med sig själva, tillgodoser denna idylliska tillflyktsort alla behov och lockar ett jämnt flöde av besökare året runt. Dess strategiska läge ger enkel tillgång till många naturliga underverk, inklusive de majestätiska vattenfallen Fumaça och Riachinho, vilket garanterar oändliga möjligheter till utforskning och äventyr. Castelar da Alvorada ligger bara 8 minuters bilresa från den charmiga staden Caeté-Açu, vilket gör hotellet lättillgängligt samtidigt som det förblir tillräckligt långt från allt stadsbrus och hektiskt.
Alvoradas kundbas består huvudsakligen av par, familjer och gruppbokningar. Många väljer Castelar da Alvorada för att organisera retreater, konferenser och utbildnings- eller professionella kurser.
Hotellet har olika rumskategorier för att bättre tillgodose olika kundsegment: 2 lyxsviter, 5 standard dubbelrum, 1 superior chalet, 5 familje chalets, 2 sovsalar och en campingplats. Varje rum har sin charm, och varje detalj uttrycker den kärleksfulla omsorg som hotellet har byggts med.
Fastigheten som säljs omfattar 4 hektar mark, slottet, 6 fristående stugor, 1 paviljong med 3 lägenheter, 2 fristående sovsalar, (totalt 15 sovrum), ett stort campingområde med dedikerat kök och toaletter, spabehandlings- och massagestuga, simning pool, en mexikansk bastu, en stor fristående åttakantig hall, hangar/redskapsförråd, tvättstuga, privat parkering och stor trädgård.
Simhallen är multifunktionell med en 18 m lång simbana, en lekhörna för barn och ett område för vattenfysioterapi. Poolterrassen har en solexponering hela dagen och har direkt utsikt över de mest ikoniska bergen i Chapada Diamantina.
Alvoradas vackra trädgård, prydd med inhemsk och exotisk flora, en lekplats och pittoreska picknickplatser, är en idyllisk miljö för avkopplande promenader, söker en stund av ensamhet eller samlas med nära och kära.  
Den 100 kvm åttkantiga salen, byggd på helig geometri, är en fristad tillägnad meditation, kropp-sinne-övningar och konferenser. Det har varit kärnan i många evenemang och retreater i mer än 20 år.
Med sitt etablerade rykte och beprövade framgångsrekord, erbjuder Hotel Castelar da Alvorada en sällsynt möjlighet för investerare att skaffa sig en blomstrande verksamhet med stor tillväxtpotential. Fastigheten och verksamheten ägs av en enda fysisk person. Den fullständiga dokumentationen är legaliserad och godkänd av brasilianska myndigheter, vilket säkerställer en sömlös övergång för nytt ägande.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB