Försäljning Hus, angra dois reis, Rio de Janeiro, Brasilien, Ilha grande vila do Abraão

Försäljning - Cod. 41985

  • Typ: Hus
  • Område: 155 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

CasaVistmar är ett hus i rustik stil med vacker utsikt över havet och bergen mitt i lummig natur. Den tropiska trädgården är upplyst, fylld med bromeliads, palmer och flera träd som garanterar avskildhet och en unik upplevelse.
Utmärkt investeringsalternativ med garanterad avkastning genom säsongshyreskontrakt i drift sedan 2008. Känt som CasaVistamar fick huset mer än 170 kommentarer från nöjda kunder. Mycket lätt att hyra under hög-, medel- och lågsäsong för upp till 11 personer vilket ger en bra avkastning på din investering. Också bra att leva och njuta av som ditt första eller andra hem fullt möblerat och njuta av detta tropiska paradis.

Övervåning:
Elegant i sin enkelhet, men inte enkel. Huset är designat med fokus på stranden, men med det moderna livets bekvämligheter och den raffinerade estetik som vi söker i stadslivet. Interiören i huset erbjuder ett öppet vardagsrum, matsal och kök. Den har ett litet serviceområde. Plattskärms-TV med Sky, Wifi i hela huset och fullt utrustat kök. Den levereras fullt möblerad.
Lätt bränt cementgolv och korrosionsbeständiga aluminiumfönster med flyttbara myggnät.
Den har två sviter med luftkonditionering. Mastersviten har en queen size-säng, badrum med skjutdörr i duschglas, liten klädkammare och privat balkong med vacker utsikt över bergen. Den andra sviten har utsikt över skogen, badrum med skjutdusch i glasdörr och kan utrustas med en dubbelsäng, två våningssängar eller två enkelsängar.
Denna våning har också två balkonger med utsikt över havet och bergen, dekorerade med bord, stolar och hängmattor så att du kan njuta av den friska luften och fågelsång.


Undervåningen:
Den har en lägenhet med 2 sovrum. Det stora sovrummet har en queen size-säng, Smart TV, Wi-Fi, SKY TV, luftkonditionering, glasvägg med utsikt över den nedre trädgården och en fantastisk arbetsbänk för hemmakontoret. Det andra sovrummet har en multifunktionell hög enkelsäng med tvådörrars garderob, hyllor och ett skrivbordsutrymme under. Den har ett badrum med dusch i glasdörr och ett litet utrustat kök. Ingången till denna lägenhet är oberoende och är användbar som ett vaktmästarhus eller ytterligare säsongsuthyrning för ett par med ett barn.


Huset ligger på höger sida av byn två minuters promenad till huvudstranden och nära till mysiga stränder kända som Praia da Julia och Praia da Bica.
Det är ett utmärkt läge eftersom det ligger tio minuter från Vila do Abraão-piren och på en lugn, trädkantad gata. Huset erbjuder avstånd och tystnad för att vara borta från bullret från centrum.
Omgiven av natur kan du meditera och hitta ditt centrum. En riktig oas för själen. Och när du vill festa finns det flera alternativ runt omkring.

Bebyggd yta: 150 m² med rustika och naturliga inslag.
Tomt: 511 m²
Byggår: 2006

Dokumentation allt ok - detsamma analyseras med köparen innan köp.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB