Försäljning Övrigt (Kommersiellt), Morro de Sao Paulo, Bahia, Brasilien, gamboa do morro

Försäljning - Cod. 40396

  • Typ: Övrigt (Kommersiellt)
  • Område: 570 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 3

POUSADA TILL SALU Gamboa do Morro – Morro de São Paulo – Bahia
Med utsikt över Gamboa-stranden säljer jag en Pousada med 6 rum + intilliggande fristående hus, både fullt möblerade och utrustade, i utmärkt skick tack vare det ständiga underhållet och förbättringarna som gjorts under åren av den enda italienska ägaren. Pousadan, som invigdes i januari 2012, har ett utmärkt rykte i onlineförsäljningskanaler och sociala nätverk.
Marken som ägs är 570 m2 totalt och omfattar 3 byggnader:
Pousadan, på 270 m2, har 6 rum med eget badrum, arrangerade på pousadans tre nivåer: på bottenvåningen, ett dubbelrum med veranda med utsikt över trädgården; på första våningen, 1 trebäddsrum och 1 fyrbäddsrum, båda med stor terrass och havsutsikt, samt 1 dubbelrum och 1 trebäddsrum med utsikt över staden; på andra våningen, 1 trebäddsrum med havsutsikt. Varje rum är personligt anpassat vad gäller inredning och dekoration, och är utrustade med luftkonditionering, minibar och TV. Till området på bottenvåningen hör även ett tillträdesrum med reception, badrum, kök och servicedel med tvättstuga.
Strukturen har utsikt över trädgården som skuggas av palmer, träd och dekorativa växter, där det finns en liten byggnad på cirka 10 m2 som inrymmer baren och köket tillägnat uteserveringen.
Nyligen byggt i den nedre delen av trädgården finns ett 50m2 fristående hus i loftstil, bestående av ett vardagsrum med öppet kök, badrum, mezzanin sovrum och stor garderob. Den invigdes i januari 2018 och är komplett med möbler och vitvaror.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB